hhedegaard - Poetisk, råt og elegant
KERAMIKEREN

HÅNDLAVET MED OMHU

Helenaa Hedegaard er uddannet ved Glas- og Keramikskolen på Bornholm i 2004. I dag står hun bag egen produktion, der er lavet med skarpt blik for detaljer, sanselighed og æstetik – og med en vision:

EN TING AD GANGEN


Hvert eneste stykke keramik er designet og produceret i hånden.


Med grundighed og med begejstring for det unikke udtryk midt mellem perfekt og uperfekt. Den slags tager tid. Og det gør hele forskellen mellem ting produceret i hånden og på samlebånd.


Jeg vil nemlig være sikker på, at dine nye tallerkener og krus ikke bare begejstrer øjnene hos dig og dine gæster. Funktionalitet er mindst lige så vigtig, når jeg sidder ved tegnebrættet og designer nyt. Det betyder, at keramikken bliver både holdbar og brugbar. For eksempel er alle mine tallerkener helt flade, med en lille kant: Fordi det gør anretningen smukkere – og nemmere.

RÅT + ELEGANT + NORDISK DESIGN


Keramikken taler flydende formsprog i en tidløs, nordisk stil, der er meget efterspurgt.


Udtrykket giver en underspillet fornemmelse af kvalitet, der kun forstærkes af de unikke nuancer, som følger med håndlavet arbejde.

PRODUCERET MED OMTANKE


Som mange andre er jeg optaget af at tage hensyn til både klima og forbrug. Derfor er “få men lækre ting” blevet det kompas, jeg styrer efter. Det betyder, at jeg producerer lokalt og kun sætter ting i verden, der er af holdbar kvalitet og i et design, der kan skabe glæde gennem hele livet

.

Tag godt imod min keramik. Jeg håber, du vil passe godt på den.